Selecteer een pagina

KARAAD ADVIESBUREAU

 

Aanbod

 

Persoonlijke begeleiding voor ondernemers – in elk traject

 

We hebben Karaad opgericht omdat we geloven dat ondernemen van binnenuit moet komen. Je kan pas gelukkig zijn als je goed in je vel zit en de dingen doet die je oprecht graag doet. Je kan pas succes krijgen als je zelf weet dat je dit verdient. Je hebt dus enkel iets aan een mooi plan als het vanuit jezelf komt, hierin willen wij het verschil maken. Door onze krachten te bundelen kunnen we onze klanten strategisch en persoonlijk op weg helpen, heerlijk toch…

 

Missie visie strategie

 

Samen achterhalen we waar je naartoe wilt met je zaak.

Waarom heb je jouw zaak opgestart?
Wat wil je bereiken?
Wie wil je dat jouw klanten zijn?
Waar wil je naartoe?
Hoe moet je jouw zaak uitbouwen?

We stellen een missie en visie op die helemaal bij jezelf als persoon aansluit en zetten een strategie uit om jouw doelen te bereiken.

6 sessies van 3u individueel traject inclusief persoonlijke begeleiding

 

Prijszetting

 

Het is niet gemakkelijk om een juiste prijs op je producten of diensten te plakken.

We onderzoeken wat voor jouw product of dienst de beste verkoopprijs is zodat jij aan de slag kan met verkopen en een optimale winst kan bereiken.

We controleren de winstgevendheid van je producten of diensten, en zorgen ervoor dat je het maximale uit je zaak en jezelf kan halen.

3 sessies van 3u individueel persoonlijk traject inclusief persoonlijke begeleiding

 

Speciaal voor bijberoepers of kleine starters

 

We begrijpen dat je als starter niet altijd onmiddellijk enkele duizenden euro’s kan uitgeven aan een op maat gemaakte missie, visie en strategie van je zaak.

Toch is het enorm belangrijk om van start te gaan met een goed uitgewerkt plan.

Speciaal voor jullie hebben we een document opgesteld waarin je op weg wordt geholpen om dit zelf voor jouw zaak uit te werken.