Selecteer een pagina

KARAAD ADVIESBUREAU

 

Over ons

 

Waarom Karaad?

 

We hebben Karaad opgericht omdat we geloven dat ondernemen van binnenuit moet komen. Je kan pas gelukkig zijn als je goed in je vel zit en de dingen doet die je oprecht graag doet. Je kan pas succes krijgen als je zelf weet dat je dit verdient. Je hebt dus enkel iets aan een mooi plan als het vanuit jezelf komt, hierin willen wij het verschil maken. Door onze krachten te bundelen kunnen we onze klanten strategisch en persoonlijk op weg helpen, heerlijk toch…

 

Hoe doen we dit?

 

Katrien bekijkt de analytische kant van je zaak, je prijszetting of missie, visie en strategie. Ze bekijkt de cijfers en stelt je plan op orde.
Alexander zorgt ervoor dat je in je kracht wordt gezet en achterhaalt waarom je het moeilijk hebt met bepaalde problemen of situaties. Hij zorgt ervoor dat je beter in je vel zit en dat je voor jezelf kiest.
Afhankelijk van jouw situatie gaan de gesprekken door met Katrien of Alexander of beide.

 

Katrien Kerkhofs

 

Katrien is het analytische brein achter Karaad. Ze houdt van cijfers en strategie en kan je zaak vanuit een helikopterview analyseren.
Katrien houdt van tennis en yoga en leest graag een boek. Verder volgt ze steeds opleidingen omdat ze continu wil bijleren.

 

Bio

  • Master in de toegepaste economische wetenschappen – Uhasselt
  • Coaching – Ondernemersschool
  • Ervaring als leerkracht economie en wiskunde
  • Ervaring als projectmanager
 

Alexander De Smedt

 

Alexander is de mensenman. Hij kan een persoon onmiddellijk lezen en moeilijkheden blootleggen. Hij zet je terug in je kracht, laat je ontdekken waar je talenten zitten en speelt hierop in.
Alexander speelt voetbal en tennis. Bovendien staat hij graag op het podium als zanger in een folkband.

 

Bio

  • Coach van welzijnswerkers
  • Ervaring als straathoekwerker bij Centrum alcohol- en drugproblematiek
  • Ervaring als opvoeder in psychiatrie